Altres activitats

Agora Sant Cugat International School ofereix múltiples oportunitats als estudiants perquè puguin complementar la seva formació acadèmica i així créixer personalment. Programes d’immersió lingüística a l’estranger, campaments d’estiu, activitats extraescolars, excursions i viatges en què podran viure una experiència autèntica amb els seus companys.

Activitats extraescolars

Oferim un magnífic programa d’activitats extraescolars per mitjà del qual els alumnes podran potenciar les seves capacitats mentre es diverteixen i es relacionen amb els seus professors i companys.

Més informació
actividades-extraescolares-agora-sant-cugat

Summer Camp

El centre ofereix l’oportunitat de convertir la passió dels nens en una aventura d’estiu amb una àmplia oferta d’activitats perquè es diverteixin mentre aprenen: idiomes, esport, música… i moltes altres opcions!

Més informació
day-summer-school-agora-sant-cugat

Centre examinador proves SAT

Agora Sant Cugat International School compta amb autorització oficial que ens reconeix com a centre examinador de les proves SAT per a l’admissió universitària als Estats Units. El col·legi és l’únic centre examinador de la zona del Vallés i ofereix formació específica en línia a través de Blyth Academy, part de el major grup de col·legis privats del Canadà i pertanyent a el grup Globeducate. Poden accedir a les proves tant els alumnes d’Agora Sant Cugat com d’altres col·legis.

Més informació
Otras-Actividades_Pruebas-SAT_Agora-Sant-Cugat

Esdeveniments internacionals

A través dels programes i de les activitats internacionals, els alumnes perfeccionen les seves habilitats lingüístiques, alhora que es relacionen amb estudiants d’altres països.

Més informació
eventos-internacionales-agora-sant-cugat-1

Intercanvis i estades a l’estranger

Gràcies a la xarxa internacional de col·legis del grup Globeducate, els alumnes tenen l’oportunitat de viure una autèntica experiència internacional en prestigiosos col·legis del Regne Unit com Stonar a Atworth, a prop de Bath o l’International Community School a Londres.

Més informació
Stonar School

Aviso Legal