NACE Schools ara és Globeducate

NACE Schools va ser fundada el 1972 i des de llavors ha experimentat un creixement constant. Tenint el punt d’inici a Espanya, la nostra xarxa s’ha estès per Europa, Canadà, Índia i, més recentment, per Malàisia. En l’actualitat, som més de 50 escoles en 10 països, educant més de 25.000 alumnes. Som veritablement una xarxa global i líders en educació internacional. De fet, tenim el convenciment que havíem de canviar el nostre nom i, per tant, ho estem duent a terme.

A mesura que anem evolucionant, l’educació que oferim també cal que ho faci. Sempre hem tingut com a objectiu preparar els nostres estudiants per viure amb èxit en un món globalitzat, tanmateix, amb això no n’hi ha prou. En un món que està canviant tan ràpidament i que es troba constantment amb tants desafiaments socials, econòmics i ambientals, el nostre repte és fer-ho millor.

Els alumnes que ingressen ara a l’educació es graduaran com a adults i joves el 2030. Per tant, hem de preparar-los per feines que encara no existeixen, per a tecnologies que encara no s’han inventat, per resoldre problemes que encara no s’han previst. Hem d’encoratjar els nostres estudiants a prendre les regnes i a donar forma al seu propi futur.

Per donar suport a aquesta missió, estem divulgant projectes d’aules globals en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Aquests projectes involucraran tots els nostres estudiants, pares, mestres, professors i a tot el nostre personal; mobilitzant una comunitat educativa de més de 100.000 persones i amb l’objectiu d’arribar a moltes més. Amb aquests projectes, volem emfatitzar allò que estimem més i, per tant, preparar a cadascun dels nostres estudiants per donar forma al món.

 

02 / 12 / 19