Bicicletada solidària en benefici de Pallapupas

La nostra bicicletada solidària del proper 26 de maig serà en benefici de Pallapupas, una organització dedicada a convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant l’humor. Una bicicletada que convida a la participació de pares, mares, alumnes, familiars, amics i veïns per a aportar el nostre granet de sorra a aquesta iniciativa tan plena de cor.

La bicicletada tindrà una duració aproximada de 90 minuts. S’iniciarà a les 10:30 h a la porta principal de l’edifici l’Olivera. Tindrà un recorregut accessible i no competitiu, degudament senyalitzat i autoritzat, a la zona urbana de Sant Cugat i rodalies. És obligatori l’ús de casc. Els nassos de «Pallapupas», sense ser obligatoris, seran un dels signes d’identitat d’aquesta bicicletada.

La inscripció és gratuïta i pot fer-se fins al 24 de maig. Els participants s’enduran una samarreta i un nas de regal, a més de participar al sorteig d’una bicicleta i altres premis. Aquesta especial acreditació es podrà recollir a partir de les 9:30 h a la carpa de Pallapupas, moment en què qui ho desitgi podrà efectuar el seu donatiu a aquesta organització.

Com dirien els amics de Pallapupas: serà una bicicletada de nassos. T’hi apuntes?

 

Més informació i inscripció

Descobreix la tasca de Pallapupas

09 / 05 / 18