L’Asociación Nacional de Seguridad Infantil concedeix el prestigiós Certificat de Qualitat S+ al col·legi Agora Sant Cugat International School

La seguretat dels estudiants és una prioritat a Agora Sant Cugat International School. Per aquest motiu, el desembre de 2018 ens vam sotmetre voluntàriament a una auditoria de l’Asociación Nacional de Seguridad Infantil, per tal que avalués les nostres instal·lacions i procediments segons els seus rigorosos criteris. Com a resultat, Agora Sant Cugat i les seves escoles infantils Agora Patufet i Agora Pipo han rebut el Certificat de Qualitat S+.

El Certificat S+ de seguretat infantil és la màxima distinció internacional per a centres infantils, col·legis, escoles infantils i totes aquelles instal·lacions i serveis on es desenvolupi un menor. Per a nosaltres, aquest certificat és un reconeixement de la dedicació amb què treballem el nostre projecte educatiu i la cura que posem cada dia en la prevenció d’accidents.

Així mateix, celebrem que el nostre centre germà Agora International School Barcelona, situat a Sant Esteve Sesrovires, també hagi obtingut el Certificat de Qualitat S+.

 

12 / 03 / 19