Globeducate llança un acord de col·laboració amb WWF amb què més de 25.000 estudiants a tot el món exerciran un paper clau en la definició d'un futur sostenible

L’apassionant associació entre Globeducate i WWF tindrà un impacte en l’educació de més de 25.000 joves i a les seves comunitats d’influència. Globeducate és un dels grups d’escoles internacionals K-12 líders en el món, amb més de 50 escoles en 10 països, i ha llançat una agenda global per al canvi: una agenda que prepara els seus estudiants per convertir-se en ciutadans globals que poden donar forma al món.

L’associació es materialitzarà en totes les escoles amb projeccions de la sèrie original de Netflix El nostre planeta i activitats educatives associades per a tota la comunitat escolar. Els estudiants també participaran, al juny, en l’esdeveniment Wear it Wild de l’organització benèfica, recaptant diners per a protegir espècies en perill d’extinció. Altres activitats inclouran l’assistència d’estudiants a una cimera al WWF-UK Living Planet Center; esdeveniments d’oradors convidats a projectes concrets i també l’assistència d’alumnes al Regne Unit a la projecció d’una estrena del  científic i naturalista britànic David Attenborough al prestigiós Royal Albert Hall.

 

 

«Els desafiaments a què ha de fer front la societat com a resultat del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat són globals. Connectar estudiants, mestres i programes educatius més enllà de les fronteres és, per tant, una eina poderosa per preparar les pròximes generacions perquè puguin afrontar aquests desafiaments i exercir un paper clau en la definició d’un futur sostenible. L’associació de WWF amb les escoles de Globeducate a nou països és crucial, ja que ens permet inspirar i comprometre una comunitat educativa global en aquest moment decisiu per al nostre planeta». Matt Larsen-Daw, Gerent d’Educació del nostre planeta a WWF-UK.

«Estem encantats de ser el primer grup d’escoles internacionals que treballi amb una col·laboració estreta amb WWF. Les escoles de Globeducate preparen  cada estudiant per ser un ciutadà global capaç de canviar el món i, per això, llancem la nostra agenda global a principis d’aquest any. Atès que WWF va exercir un paper clau en la identificació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides per al 2030, va ser una associació natural per a nosaltres. WWF farà costat a les nostres escoles en la cerca d’oradors que ajudin a inspirar el projecte i els nostres mestres tindran accés a la formació en línia». Daniel Jones, Director d’Educació de Globeducate

 

12 / 02 / 20