Política de Cookies

1. Informació general

Nuevo Ágora Centro de Estudios, S.L. (en endavant, “GLOBEDUCATE”), titular de la web, utilitza “galetes” pròpies i de tercers per a millorar l’experiència de l’usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos.

Les galetes són petits fitxers d’emmagatzematge i recuperació de dades instal·lats en el seu equip per a les finalitats expressades a continuació; en cap cas les galetes processaran les seves dades personals, ni comprometran la seva privacitat.

L’accés i la navegació o l’ús dels serveis del lloc web (amb el navegador habilitat per a acceptar galetes) impliquen que l’usuari accepta la instal·lació de galetes, tret que s’oposi expressament, tal com s’informa en la nostra Política de Galetes.

 

2. Tipologia de galetes utilitzades i finalitat.

En funció del temps que romanguin en el seu ordinador o dispositiu, les galetes poden ser de “sessió”, que s’esborraran una vegada l’usuari surti de la pàgina web que les va generar o “persistents”, que romanen en el seu ordinador fins a una data establerta.

Tanmateix, les galetes poden ser “pròpies”, gestionades pel domini al qual l’usuari accedeix i del qual sol·licita un determinat servei (en aquest cas els dominis titularitat de GLOBEDUCATE) o “galetes de tercers”, enviades a l’equip de l’usuari des d’un domini diferent del que s’accedeix.

En funció de la finalitat, utilitzem galetes:

  • Analítiques: Les galetes analítiques monitoren, segueixen i analitzen la navegació dels usuaris i fan millores basades en aquesta anàlisi de dades d’ús.
  • Publicitat: Les galetes de publicitat gestionen la publicitat dirigida als usuaris del lloc web.

A continuació, es detalla el tipus de galetes utilitzades en el lloc web, la seva finalitat i, arribat el cas, les galetes utilitzades per tercers (proveïdors de serveis):

PROPIETARINOMTIPUSFUNCIÓDURADA
TercersGoogle AnalyticsAnalíticaRecopilen informació anònima sobre la navegació al lloc web per a conèixer l'origen de les visites i d’altres2 anys
TercersGoogle AdwordsPublicitatSeguiment dels resultats d'anuncis sobre productes o serveis1 any
TercersFacebookPublicitatSeguiment dels resultats d'anuncis sobre productes o serveis4 mesos
TercersDoubleclickPublicitatSeguiment dels resultats d'anuncis sobre productes o serveis1 any
PropiesVisitor langIdiomaPreferències de llenguatge del visitant1 dia

3. ¿Vol desactivar les galetes?

La majoria dels navegadors permeten les galetes per defecte. No obstant això, vostè decideix si vol navegar amb galetes o sense galetes. En el cas que decideixi no navegar amb galetes, això pot afectar la funcionalitat de la pàgina. Depenent del navegador, haurà de seguir alguns passos per a modificar la configuració de les galetes en el seu ordinador:

 

4. Canvis en la política de galetes

GLOBEDUCATE pot modificar la present política en qualsevol moment, raó per la qual li demanem que comprovi amb freqüència el lloc web per a veure si hi ha possibles canvis. No obstant això, l’usuari pot accedir a aquesta informació en tot moment mitjançant l’enllaç habilitat a la web. Tanmateix pot modificar les seves preferències sobre l’acceptació de galetes a través de les opcions del seu navegador.

En qualsevol cas, si necessita ajuda per a la configuració de galetes del seu navegador, escrigui’ns a l’adreça dpo@globeducate.com i li respondrem al més aviat possible amb la informació sol·licitada.

Aviso Legal