Esports i salut

2 gimnasos

2 pistes de pàdel

4 pistes poliesportives

1 camp de fútbol 11 de gespa artificial

L’entorn natural que envolta el nostre col·legi és idoni per a la pràctica d’activitats esportives, que ajuden els estudiants a desenvolupar i fomentar valors com la perseverança, la superació personal, el treball en equip i la cooperació, i que alhora en potencien les habilitats socials. A Agora Sant Cugat International School, l’esport és una part integral del pla d’estudis, i inculquem als nostres alumnes la passió per l’esport i els hàbits saludables perquè esdevinguin adults equilibrats físicament i emocionalment.

El col·legi disposa de 13.715 m2 d’instal·lacions, amb un camp de futbol reglamentari de gespa artificial, quatre pistes poliesportives i dos gimnasos, entre moltes d’altres. Els alumnes tenen una sessió setmanal de natació a Infantil i Primària i participen en lligues escolars i federades i en més de cinc esdeveniments esportius a l’any, com la setmana d’esquí i surf de neu a Andorra i la Molina, la «Bicicletada» Contra la fam i el Torneig Fair Play a la Festa Major, l’Sport’s Day o el Festival de Gimnàstica Rítmica i Dansa. A més, les vacances d’estiu i Setmana Santa permeten l’organització de campus i programes multiesportius o de tecnificació en diferents modalitats.

També organitzem puntualment esdeveniments com el Torneig Volkswagen Junior Masters de futbol i trobades amb esportistes d’elit com el campió del món de pàdel Fernando Belasteguin, l’exalumne i jugador de l’Espanyol FC David López, la campiona de natació sincronitzada Gemma Mengual o jugadors professionals de les seccions del F.C. Barcelona (gràcies als quals podem jugar un partit d’exhibició amb els nostres petits esportistes a les seves instal·lacions del club amb el suport del públic del Palau Blaugrana durant el descans de partits de la LNFS).

La formació en esports es completa al llarg del curs acadèmic amb trobades esportives organitzades pel col·legi i pel grup Globeducate, en les quals es promou l’esport, la competició sana i l’educació internacional, com els Globeducate Olympic Games, on hi competeixen més de 500 esportistes de diferents escoles del món. A més, la formació en benestar es complementa amb un projecte integral de salut amb el qual eduquem en nutrició i hàbits d’alimentació saludables.

Natació

1 Sessió setmanal de natació (Educació Infantil i Primària)

 • Un dels esports més complets, sans i recomanats pels especialistes
 • Afavoreix el desenvolupament físic global
 • Per a tots els alumnes d’Infantil i Primaria
 • Equip de competició
 • Instal·lacions Club de natació Rubí
deportes-agora-sant-cugat

Més de 5 esdeveniments esportius a l'any

 • «Bicicletada contra la fam»
 • Globeducate Sport Olympics
 • Festa Major (Torneig Fair Play)
 • Sport’s Day
 • Setmana Blanca
 • Festival Gimnàstica Rítmica i Dansa
deportes-agora-sant-cugat3

Activitats esportives extraescolars

Activitats com la psicomotricitat o la iniciació esportiva donen pas a esports com activitats extraescolars: futbol, bàsquet, natació, atletisme, gimnàstica rítmica, tennis, pàdel, judo, tennis de taula, escacs, esgrima i futbol sala. També la pràctica a educació física de múltiples esports (handbol, voleibol, beisbol, hoquei, rugbi, acrosport, bàdminton, tennis…), a més d’un treball específic de la condició física.

deportes-agora-sant-cugat-ll-4

Aviso Legal