5a posició global i millor col·legi privat de Catalunya en la 23a Edició de «Els 100 millors escoles d'Espanya»

Agora Sant Cugat International School ha tornat a ser reconegut entre les 5 primeres posicions del rànquing «Els 100 millors escoles d’Espanya». Aquest any ens mantenim com a millor col·legi privat de Catalunya i cinquè en l’àmbit nacional, segons aquest prestigiós estudi fet pel diari El Mundo.

Com cada any, volem transmetre el nostre agraïment a totes les persones que han fet i fan possible que el nostre col·legi hagi obtingut aquest reconeixement. Primerament, als nostres alumnes, que són els que ens empenyen i animen cada dia a donar el millor de cada un de nosaltres, a les seves famílies, als professors i a tots aquells que han treballat perquè això passi.

El rànquing «Els 100 millors escoles d’Espanya» és un referent en el sector educatiu i és fruit de l’anàlisi detallada. Segons diferents criteris, els periodistes especialitzats a càrrec de l’estudi atorguen puntuacions en àrees com el model d’ensenyament (model educatiu, reconeixement extern, estàndards de qualitat), l’oferta educativa (idiomes, professorat, activitats, resultats) o els mitjans materials (nombre d’alumnes per aula i per professor, espais, instal·lacions, serveis).

En la present edició, Agora Sant Cugat ha rebut 33 punts sobre 34 per la seva oferta educativa, 37 sobre 39 pel model d’ensenyament i 26 de 27 pels seus mitjans materials, aconseguint un total de 96 punts sobre 100. El rànquing destaca la formació integral de l’escola i la seva internacionalització, amb una comunitat d’alumnes de 65 països. A més, valora molt positivament que Agora Sant Cugat ofereixi el Contiuum del Batxillerat Internacional, una prestigiosa titulació que obre la porta a les millors universitats del món.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

11 / 03 / 22